Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Rijwielspecialist Hart is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Rijwielspecialist Hart of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Rijwielspecialist Hart worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Rijwielspecialist Hart heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Rijwielspecialist Hart links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Rijwielspecialist Hart van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Rijwielspecialist Hart 2023.
Alle rechten voorbehouden.

Openingstijden

Maandag:  Hele dag gesloten
Dinsdag:  8.30 tot 18.00
Woensdag:  8.30 tot 18.00
Donderdag:  8.30 tot 18.00
Vrijdag:  8.30 tot 18.00
Zaterdag:  8.30 tot 17.00
Zondag:  Hele dag gesloten
 
Wegens vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 5 augustus tot zondag 20 augustus.


Contactgegevens

Facebook